Prison School

監獄学園〈プリズンスクール〉

Премиера:
11/07/2015г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R+ (Умерена голота)
Студио:
J.C.Staff
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Romance, Seinen, Comedy, Ecchi, School
Продуценти:
Genco, Kodansha, Movic, Warner Bros. Japan, KlockWorx, Showgate

Разположена в покрайнините на Токио, частна академия „Хачимицу“ е престижен момичешки интернат, известен с висококачественото си образование и дисциплинирани ученици. Но това е на път да се промени, след преразглеждането на най-емблематичната политика за училището, а именно забраната на момчета да кандидатстват.

В началото на първия семестър след новия указ, са приети само пет момчета, които ефективно разделят учениците на съотношение двеста момичета към едно момче. Кийоши (Kiyoshi), Гакуто (Gakuto), Шинго (Shingo), Андре (Andre), и Джо (Jo) са моментално отхвърлени, без да получат какъвто и да е шанс за първо впечатление. Неспособни да комуникират със своите съученички, нетърпеливите момчета се насочват към една много по-опасна задача - да надзъртат в момичешката баня!

Но след като планът им е напълно провален от скандалния студентски съвет, той взима решението да ги лиши от свободата им и ги хвърля в училищния затвор с едномесечна присъда за наказание. Така започва разказът за жестокия живот на момчетата в затвора - праведната борба, която ще тества приятелските връзки и извратеното братство.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾