Prison School

監獄学園〈プリズンスクール〉

Разположена в покрайнините на Токио, частна академия „Хачимицу“ е престижен момичешки интернат, известен с висококачественото си образование и дисциплинирани ученици. Но това е на път да се промени, след преразглеждането на най-емблематичната политика за училището, а именно забраната на момчета да кандидатстват.

В началото на първия семестър след новия указ, са приети само пет момчета, които ефективно разделят учениците на съотношение двеста момичета към едно момче. Кийоши (Kiyoshi), Гакуто (Gakuto), Шинго (Shingo), Андре (Andre), и Джо (Jo) са моментално отхвърлени, без да получат какъвто и да е шанс за първо впечатление. Неспособни да комуникират със своите съученички, нетърпеливите момчета се насочват към една много по-опасна задача - да надзъртат в момичешката баня!

Но след като планът им е напълно провален от скандалния студентски съвет, той взима решението да ги лиши от свободата им и ги хвърля в училищния затвор с едномесечна присъда за наказание. Така започва разказът за жестокия живот на момчетата в затвора - праведната борба, която ще тества приятелските връзки и извратеното братство.

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Бог да пази господ това аниме защо съществува, кабо 😂

Доста е забавно :д

И доста ти се иска да си полееш очите с белина, кабо 😅

Много забавно аниме 10/10, не ми се чака докато направят 2-ри сезон, няма да е скоро но има доста чаптъри от мангата който не са анимирани за сега намерих 277 излязли чаптъри от който 100 и няколко са използвани за направата на този сезон.

Мн забавно аниме 😂🙃

Топ топ 10 от 10 Без коментар

Анимето 10/10 top of the top

много забавно аниме😂

shte imali sezon 2. chetoh nqkolko statii za towa no nishto ne otkriwam

Just commenting for some points

Най лудото и первезно аниме което съм гледал перфектно ❤

дано да направят втори сезон

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах