Prima Doll

プリマドール

Премиера:
03/07/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Bibury Animation Studios
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Sci-Fi, Slice of Life
Продуценти:
Mainichi Broadcasting System, Visual Arts, NBCUniversal Entertainment Japan, Tokyo MX, JR East Marketing & Communications, MAGNET, AQUA ARIS, Pia, BS Asahi

Кафене „Черната котка“ се намира в пети район на имперската столица. След като са загубили предназначението си след края на войната преди няколко години, усъвършенстваните механични кукли, известни като Автомати, са възстановени и сега работят в кафенето, облечени в елегантни кимона. Докато се приспособяват към мирния свят, събитията от миналото продължават да преследват Автоматите, като им пречат да се освободят от отговорността, която някога са носили.

Сред Автоматите, работещи в кафенето, е наскоро и възстановената Хайзакура (Haizakura), която е загубила спомените си по време на рестартирането. Нейната самоличност и роля в този непознат свят са загадка за нея, но едно нещо е сигурно - тя обича да пее. С неизчерпаемо любопитство и красиви песни, които ги водят, Хайзакура и автоматите търсят заедно новата си цел, като се подкрепят взаимно, независимо колко трудно е това начинание.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾