Bishoujo Senshi Sailor Moon Crystal

美少女戦士セーラームーン Crystal

Английско заглавие:
Pretty Guardian Sailor Moon Crystal
Премиера:
05/07/2014г.
Тип:
ONA
Епизоди:
26
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Toei Animation
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Magic, Demons, Romance, Shoujo
Продуценти:
Starchild Records, Kodansha

Макар да е малко тромава и лесно да се разплаква, Усаги Цукино (Usagi Tsukino) е типично 14-годишна второкурсничка в гимназията. Въпреки това, всичко това се променя когато среща Луна (Luna), загадъчна говореща черна котка, която има полумесец на главата си. Тя променя живота ѝ до неузнаваемост, когато ѝ дава магическа брошка. Сега, Усаги може да се превръща в Сейлър Муун (Sailor Moon), вълшебно момиче в моряшка униформа, която защитава любовта и мира!

Усаги е избрана като пазител на правосъдието и е натоварена със задачата да открие легендарния Сребърен Кристал - магически артефакт, който притежава огромна сила, както и да намери другите пазителки и изгубената принцеса от дома на Луна, Лунното кралство. Нейната мисля обаче няма да остане без препятствия - Кралица Берил (Beryl), владетелката на Тъмното кралство, иска да се добере до Сребърния кристал и да вземе силите му за себе си.

Въпреки, че все още ѝ се налага да се тревожи за училището, семейството и любовния си живот, от Сейлър Муун и другите пазителки зависи спасението на новото утро!

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾