Pokemon XY

ポケットモンスターXY

Сатоши (Satoshi) и Пикачу (Pikachu) пристигат в прочутия регион Калос на град Миаре (Miare City), за да уловят още покемони и да продължат приключението си в това да станат най-добрите. Междувременно гениалният изобретател Цитрон (Citron) и по-малката му сестра Еурека (Eureka) обикалят града, когато се натъкват на Сатоши, който бързо ги предизвиква на дуел. Скоро обаче се оказват уловени в опасен инцидент, когато Екип Ракета (Team Rocket), преследвайки Сатоши, предизвикват Габуриас (Gaburias) да се развилнее в града.

Далеч в тихия град Асаме (Asame), младото момиче Серена полага големи усилия в ежедневните си тренировки по Сихорн (Sihorn) езда по желание на майка си, която е професионален Сихорн състезател. След упражненията, тя вижда по телевизията развоя на събитията в град Миаре, където разпознава момче от детството си. Оставил сериозна следва в живота ѝ, неговата поява по телевизията събужда в нея неистово желание отново да се срещнат. Така младото момиче потегля към града, решена отново да се намери момчето от миналото си.

Pokemon XY следва групата, докато пътуват из Калос, преследвайки амбициите си - Сатоши предизвиква цели Покемон фитнеси, Цитрон се учи от Сатоши, а Серина търси същината на своята мечта. По пътя си всички ще срещнат нови приятели и противници, продължавайки да предотвратяват схемите на Екип Ракета, като през цялото време откриват по малко за мистериите около мега еволюцията.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

shte go prevedete li? Da ili Ne ?

Моляяя добавете го на бг суб!

Моля превод!

Моля някой да го преведе!

моля преведетего!

има превод до 13 епизод после няма ако може някой да допреведе и 3 те сезона

За какви епизоди говориш ти аз не виждам да ги има въобще

кога ще качите епизодите дано да е скоро нямам търпение да ги гледам :) :) :) :)

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах