Pokemon (2019)

ポケットモンスター

Английско заглавие:
Pokemon Journeys: The Series
Премиера:
17/11/2019г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
136
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG (Деца)
Студио:
OLM
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Adventure, Comedy, Kids
Продуценти:
TV Tokyo, Shogakukan Productions, MediaNet

В наши дни в района Канто, Сатоши (Satoshi) получава покана от професор Юкинари Окидо (Yukinari Ookido) по случай откриването на новата лаборатория на проф. Сакураги (Sakuragi) във Вермилион Сити (Vermillion City). По време на церемониалната си реч, професорът получава сигнал за евентуално рядък покемон в градското пристанище, подтиквайки Сатоши и останалите треньори да се втурнат към района, с надеждата да го открият. На пристанището откриват легендарния покемон Лугия (Lugia), който вече е ангажиран в битка с други треньори.

Забелязвайки тактиките им, Сатоши и Пикачу (Pikachu) удрят Лугия с гръмотевична атака. Без особено да се притеснява, Лугия бяга, но не и преди Сатоши решително да не се метне на гърба му. За изненада на младока скача и друг треньор - Го (Gou). Двамата се носят на гърба му, докато ги носи в едно причудливо морско приключение. Докато стъпват обратно на земята, Сатоши и Го се сбогуват с Лугия и се връщат в института на проф. Сакураги.

Впечатлен от откритието на Го и прозрението на Сатоши, професорът предлага на дуото да станат негови изследователски партньори. Така започва пътешествието им, пътувайки из множество региони, за да се срещнат с много нови покемони - включително такива, които притежават Гигантамакс (Gigantamax)!

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾