Pokemon

ポケットモンスター

Покемон (Pokemon) има странни и много на брой същества със различни способности и изяви. Много хора, известни като треньори на покемони, ги улавят и обучават, често с намерението да се съревновават с други. Младият Сатоши (Satoshi) не само мечтае да стане треньор на покемон, но и „Покемон мастър“. На десетия си рожден ден той най-сетне получава шанса да сбъдне тази своя мечта. За негово съжаление и трите покемона, които са на разположение за начинаещите треньори, вече са хванати и остава само Пикачу (Pikachu) - своенравният покемон от типа „Електрически“. Тази случайна среща, обаче, ще отбележи началото на дълго приятелство и епично приключение!

Поемайки на пътуване да стане най-добрият, Сатоши и Пикачу минават през красиви и просторни региони, заедно с приятелите си Касуми (Kasumi), воден тип треньор и Такеши (Takeshi), треньор каменен тип. Но опасността се крие зад всеки ъгъл. Скандалните „Екип Ракета“ (Team Rocket) са винаги наблизо, опитвайки се да откраднат могъщи покемони с престъпни схеми. Сатоши и приятелите му ще затруднят усилията си, тъй като той също се стреми да спечели осемте баджове на Pokemon Gym, които ще трябва да оспори Лигата на покемоните и в крайна сметка да поиска титлата Pokemon Master.

На Сатоши и приятелите му се пада отговорността да осуетят намеренията им, докато продължава да се стреми за спечелването на осемте баджа на Покемон центъра (Pokemon Gym) и в крайна сметка да спечели титлата на Покемон Мастър.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах