Plastic memories

プラスティック・メモリーズ

Осемнадесетгодишният Цукаса Мизугаки (Tsukasa Mizugaki) се проваля в изпитите си за прием в колежа, но след като си поправя грешките, успява да си намери работа в Корпорацията за изкуствен интелект в Сион (Sion). SAI Corp е отговорна за създаването на „Giftias“ - високо технологични андроиди, които са почти неразличими от нормалните хора. Въпреки това, за разлика от хората, „Giftias“ имат максимален живот от 81 820 часа, или около девет години и четири месеца.

Станция Terminal Service One, на която е назначен Цукаса, е отговорна за събирането на андроидите, които вече са минали срока си за годност, но още не са изгубили спомените си и не са станали враждебни.

След като се присъединява към Terminal Service One, Цукаса си партнира с красивата „Giftia“, наречена Исла (Isla). Тя е ветеран в службата си и се смята за най-добрата в събирането на негодни андроиди, което си противоречи с нейната дребна фигура и спокойна природа. Времето обаче е кратко и Цукаса трябва да се примири с чувствата си към Исла, преди времето ѝ да свърши. Колкото и много да го желае някой, нищо не трае вечно.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

прекрасно аниме <3

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах