Plastic memories

プラスティック・メモリーズ

Премиера:
05/04/2015г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Doga Kobo
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Sci-Fi, Romance, Drama
Продуценти:
Aniplex, Movic, AT-X, ASCII Media Works, Bushiroad, MAGES., Asahi Broadcasting, BS11

Осемнадесетгодишният Цукаса Мизугаки (Tsukasa Mizugaki) се проваля в изпитите си за прием в колежа, но след като си поправя грешките, успява да си намери работа в Корпорацията за изкуствен интелект в Сион (Sion). SAI Corp е отговорна за създаването на „Giftias“ - високо технологични андроиди, които са почти неразличими от нормалните хора. Въпреки това, за разлика от хората, „Giftias“ имат максимален живот от 81 820 часа, или около девет години и четири месеца.

Станция Terminal Service One, на която е назначен Цукаса, е отговорна за събирането на андроидите, които вече са минали срока си за годност, но още не са изгубили спомените си и не са станали враждебни.

След като се присъединява към Terminal Service One, Цукаса си партнира с красивата „Giftia“, наречена Исла (Isla). Тя е ветеран в службата си и се смята за най-добрата в събирането на негодни андроиди, което си противоречи с нейната дребна фигура и спокойна природа. Времето обаче е кратко и Цукаса трябва да се примири с чувствата си към Исла, преди времето ѝ да свърши. Колкото и много да го желае някой, нищо не трае вечно.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾