Plastic memories

プラスティック・メモリーズ

Осемнадесетгодишният Цукаса Мизугаки (Tsukasa Mizugaki) се проваля в изпитите си за прием в колежа, но след като си поправя грешките, успява да си намери работа в Корпорацията за изкуствен интелект в Сион (Sion). SAI Corp е отговорна за създаването на „Giftias“ - високо технологични андроиди, които са почти неразличими от нормалните хора. Въпреки това, за разлика от хората, „Giftias“ имат максимален живот от 81 820 часа, или около девет години и четири месеца.

Станция Terminal Service One, на която е назначен Цукаса, е отговорна за събирането на андроидите, които вече са минали срока си за годност, но още не са изгубили спомените си и не са станали враждебни.

След като се присъединява към Terminal Service One, Цукаса си партнира с красивата „Giftia“, наречена Исла (Isla). Тя е ветеран в службата си и се смята за най-добрата в събирането на негодни андроиди, което си противоречи с нейната дребна фигура и спокойна природа. Времето обаче е кратко и Цукаса трябва да се примири с чувствата си към Исла, преди времето ѝ да свърши. Колкото и много да го желае някой, нищо не трае вечно.

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Сега прочетох, че заради високата гледаемост на анимето към края на 2022 ще излезне и втория сезон. Ще се наложи малко да почакаме все пак. ; )

Дано наистина да има втори сезон.

Това аниме беше прекрасно,не спрях да плача.Начинът по който завърши ме разчувства найстина съм много благодарен че сте превели това аниме.
С нетърпение чакам да направят 2сезон,ако го направят и се надявам да го преведете😀😀

Първото аниме на което плаках xd

zaslujava si gledaneto no ne e tolkova tujno kolkoto horata kazvat

Понеже последните дни ме питат дали ще има втори сезон, а и виждам, че тук също се развиват някакви теории и конспирации, мисля, че съм длъжна да ви информирам, че продължение на това аниме към днешна дата(6 години след първия сезон) не се предвижда. За онези от вас, които четат манги, мога да предложа единствено да прочетат за (предполагам) някакви допълнителни истории към главното действие, което се наблюдава и в епизодите на анимето.🙂

Добре благодаря за информацията 😁

Уникално аниме!

Ето за това обичам аниметата.... Особено този жанр. Плаках само на 1 филм, а на анимета колко сълзи пролях не е истина.!

Имам два въпроса. Първо ще има ли 2 сезон и второ ако има знае ли се кога ще излиза

Четох някъде, че МОЖЕ БИ ще има, и ако излиза ще е най-късно до краят 2022

прекрасно аниме <3

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах