Ping Pong The Animation

ピンポン THE ANIMATION

Премиера:
11/04/2014г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
11
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Tatsunoko Production
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Psychological, Sports, Seinen, Drama
Продуценти:
Aniplex, Dentsu, Fuji TV, Kyoraku Industrial Holdings

„Героят идва. Героят идва. Героят идва. Повтаряйте тези думи в ума си и той със сигурност ще дойде при вас...“ Това е мантрата, която Макото Цукимото (Makoto Tsukimoto) си повтаря като източник на своята мотивация, докато се бори не само със стреса около изтощителните пинг-понг мачове, но и в ежедневните си преживявания. Но Макото не се бори сам. С него е и приятеля му Юката Хошино (Yukata Hoshino), с който са израснали с игри на пинг-понг почти всеки ден. Хошино с голяма увереност се стреми да стане най-добрият играч на тенис на маса в света, докато Цукимото показва доста малка амбиция. Независимо от това, двамата винаги са заедно, с връзка, изградена от взаимната им любов към този спорт.

Всяка година ученици от цяла Япония се събират в междурегионалното състезание за тенис на маса, за да стигнат до национални и международни състезания. През интензивна тренировка и конкуренция, само най-добрите ще успеят да победят.

От авангардният директор на Tatami Galaxy, Масааки Юаса (Masaaki Yuasa), Ping Pong The Animation служи като приказва за амбиция със значително количество перипетии по пътя. Какво и да бъдат шансовете, двамата приятели са готови заедно да ги посрещнат.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾