Peter Grill to Kenja no Jikan

ピーター・グリルと賢者の時間

Питър Грил (Peter Grill) е най-силният боец на света, но изкачването му на върха идва с неочаквани последици - жените по света, и хора, и чудовища, искат да родят генетично превъзхождащи деца от него! Понеже в момента е сгоден за любовта на живота си, Питър не е особено щастлив от внезапната си известност и ще му трябва всяка капка самоконтрол, за да си държи ръцете, където трябва, и да запази връзката с любимата си цяла във възмутително непочтителното Peter Grill to Kenja no Jikan.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Брат в сайта съм ви от две години и имам 36 точки .
И се надявам да можете да смятате колко време ви ползвам саийта и то на ден по 10часа и повечето анимета който ме кефят и ги няма което не е добре и напоследък почнах да гледам по малко защото най-интересните анимета не ги превеждате и качвате .и поради този проблем предлагам да си съберете хора пребодачи за аниметата . който е съгласен с мен да даде лайк на коментара

Той сайта не прави превиди :D

Имам следното решение за теб, което ще оправи всичките ти проблеми... Научи английски!

Послепис: Може и японски

Съжаляваме, че не можем да преведем най-интересните ти анимета. Също така никой не е длъжен да превежда абсолютно всяко аниме, хората го правят по свое желание и интерес. Може и да гледаш с английски субтитри ако знаеш английски де.

Няма да е лошо и да се научиш как да пишеш на български 😁

Sry misclick-нах исках да напиша преводи

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах