Paradise Kiss

Премиера:
14/10/2005г/г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Madhouse
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Romance, Drama, Josei, Slice of Life, Comedy
Продуценти:
Aniplex, Fuji TV

Ученичката Юкари Хаясака (Yukari Hayasaka) няма време за незначителни неща. Тя трябва да учи усърдно и да посещава допълнителни уроци, за да може да се справи добре на изпитите за университета. Не ѝ пука в кой университет ще влезе - тя просто иска да напусне града, от който се е отегчила. Жалко, че родителите ѝ имат друго мнение по въпроса.

Един ден, когато Юкари върви по улицата, момче с множество пиърсинги и изрусена коса я спира. Съмнявайки се в странника, тя се опитва да избяга от него, но се проваля и в края на краищата се среща с неговите приятели: група от ученици по моден дизайн в престижно художествено училище. Те искат тя да бъде модел за финалния им проект, но Юкари смята, че това само ще попречи на ученето ѝ. Но колкото повече започва да ги опознава, толкова повече започва да се възхищава на начина, по който следват мечтите си.

Ще бъде ли необходим така нужния натиск, за да се стреми към собствените си цели, ако е модел за ексцентричната група от бъдещи дизайнери? Ами привличането ѝ към лидера на групата, Джордж Коизуми (George Koizumi)? Може ли да има връзка между тях двамата? Гледайте Paradise Kiss, за да разберете!

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾