Owari no Seraph: Nagoya Kessen-hen

終わりのセラフ 名古屋決戦編

Юичиро Хаякуя (Yuuichirou Hyakuya) най-накрая се събира с приятеля от детството си Микаела Хякуя (Mikaela Hyakuya), за който отдавна предполагал, че е мъртъв. След тяхната среща обаче, той открива, че Михаела се е превърнал във вампир. Решен да му помогне, Юичиро се кълне да стане по-силен, за да успее да защити както него, така и другарите от Moon Demon Company.

Курето Хиираги (Kureto Hiiragi) получава информация, че голяма група вампири ще се събере в Нагоя, подготвяйки се за нападение върху главните сили на императорската демонска армия в Токио. Водени от Гурен Ичиносе (Guren Ichinose), отборът на Юичиро е един от множеството избрани да пресрещнат и елиминират вампирясалите благородници.

С наближаващата мисия в Нагоя, членовете от отряда на Шиноа продължават да работят за пълното овладяване на оръжията си, докато се учат как да подобрят екипната си работа. Юичиро трябва да намери силата, от която се нуждае, за да убие благородниците и да спаси най-добрия си приятел, преди той да се поддаде на демона на Cursed Gear.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾