Overlord IV

オーバーロード IV

Премиера:
05/07/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Madhouse
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Magic, Game, Supernatural
Продуценти:
AT-X, Hakuhodo DY Music & Pictures, NTT Plala, Kadokawa

Насладете се на четвърти сезон на „Overlord“.

Е-Рантел (E-Rantel), столицата на новосъздаденото кралство на магьосниците, страда от остър недостиг на стоки. Някога процъфтяващ град, известен с търговията си, сега е изправен пред криза поради предпазливостта - или дори страха - на своя крал Айнц Ооал Гаун (Ainz Ooal Gown). За да поправи положението, той изпраща Албедо (Albedo) в града като дипломатически пратеник.

Междувременно кардиналите на теокрацията на Слане обсъждат как да отмъстят на Айнц, след като нападението му е осакатило армията на кралство Ре-естиз, (Re-Estize) като замислят империята Бахарут (Baharuth Empire) да завладее Кралството на магьосниците. Въпреки това, когато император Джиркнив Рун Фарлорд Ел Никс (Jircniv Rune Farlord El Nix) организира среща с пратениците на Теокрацията в един колизеум, той се сблъсква не с кой да е, а със самия Айнц.

След като тайната им среща вече е открита, императорът и гостите му научават, че Айнц е предизвикал на дуел Краля на воините, най-великия боец на империята. Тъй като мотивите му са непонятни, на Джиркнив не му остава нищо друго, освен да наблюдава как бъдещето на човечеството се променя пред очите му.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾