Ousama Game The Animation

王様ゲーム The Animation

Английско заглавие:
King's Game
Премиера:
05/10/2017г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Seven Arcs Pictures
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Dementia, Horror, Mystery, Drama, Supernatural, School
Продуценти:
AT-X, Warner Music Japan, Amuse, Hakuhodo DY Music & Pictures, Futabasha, Kakao Japan, Spacey Music Entertainment, A-Craft, Tohan Corporation

Прехвърлянето в ново училище може да е трудно, особено за Нобуаки Каназава (Nobuaki Kanazawa), който не иска да се сприятелява с никой. Но причината за неговото антисоциално поведение скоро става ясна, когато неговият клас получава съобщение от някой, наречен "Краля". В него са включени инструкции за "Кралската игра", задължавайки всички ученици вземат участие. Тези, които откажат да играят, напуснат по средата на играта или не изпълняват заповеди в определеното време от 24 часа, ще получат смъртоносно наказание.

След като вече е играл играта и е наблюдавал как хората умират около него, Нобуаки се опитва да предупреди нищо неподозиращите си съученици. За съжаление, те започват да му вярват, едва когато "Кралската игра" обявява първите си жертви. Заклещен в тази ужасяваща ситуация, без никакви шансове да избяга, на Нобуаки са оставени две възможности - да се съсредоточи върху собственото си оцеляване и да остави тези около себе си или да направи това, което преди не е успял и да спаси своите съучениците.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾