Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru

俺の彼女と幼なじみが修羅場すぎる

Изневярата на родителите на Ейта Кудо (Eita Kidou) не само, че кара семейството му да се разпадне, но и го кара да стане скептичен към любовта. Без никакво намерение да се задълбочава в романтиката, Ейта посвещава целия си гимназиален живот на учене, за да стане доктор.

Не отнема много време преди красивата и популярна Масузу Натцукава (Masuzu Natsukawa) да забележи апатията му. Уморена от това постоянно да става обект на хорски подмятания и предложения, момичето го моли да се преструва на нейно гадже, тъй като тя също се чувства отвратена от представата за любов. Младокът, обаче, отказва. Но Масузо има свой коз - дневникът на Ейта - и го заплашва, че ще публикува личните му записки онлайн, ако не се съгласи на предложението ѝ.

Сега, заплетен във фалшив романс с най-желаното момиче в училището, животът на Ейта се преобръща с главата надолу. Независимо дали връстниците му завиждат или му се вричат в любов, той трябва да се справя с новата си връзка и всички неприятности, които идват заедно с нея.

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾