Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai

俺の妹がこんなに可愛いわけがない

Английско заглавие:
OreImo, My Little Sister Can't Be This Cute
Премиера:
03/10/2010г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
AIC Build
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Slice of Life, Comedy
Продуценти:
Aniplex, Movic, ASCII Media Works, Jumondo

Кйосуке Косака (Kyousuke Kousaka) е нормален седемнадесетгодишен гимназист, който от години не се разбира особено с по-малката си сестра Кирино (Kirino). От както се помни тя винаги го е игнорирала, стигайки дори до малтретиране от нейна страна. По всичко изглеждало, че връзката им ще продължи по този начин завинаги.

В един привидно обикновен ден обаче, той случайно намира DVD на анимето Hoshikuzu Witch Meruru в антрето на дома им. Той психически инспектира всеки един член от семейството като потенциален собственик на DVD-то, но отхвърля всички като възможни варианти. След небрежна проверка на съдържанието, той изненадано открива, че вътре не е сложено DVD-то на заглавието, а вместо това е сложена играта за възрастни Imouto to Koi Shiyo! Решен да открие собственика му, Кйосуке по заобиколен начин вади кутията по време на семейната вечеря. Родителите му реагират негативно за това, особено баща му, полицай със строга личност и предразсъдъци към аниме феновете. Кирино, от друга страна, рязко става от масата и изчезва в спалнята си. Така той заключва, че кутията е само нейна, но и го подтиква да изкара истината наяве.

Посред нощ Кирино рязко събужда брат си, за да разговаря с него - напълно безпрецедентно събитие! Тя го води в стаята си и му показва огромната си колекция от анимета, манга и леки романи за сладки момичета. В по-голямата си част се оказват игри за възрастни, с участието на млади момичета, свалящи измислени по-големи братя, които всъщност са самите играчи. Кйосуке е изумен, но сега, когато Кирино е споделила тайната си с него, той също става част от нея и вече няма връщане назад. Той е на път да бъде вкаран насила в живота на сестра си по начин, който със сигурност нито е очаквал, нито би избрал ако можеше.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾