Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi

オオカミさんと七人の仲間たち

Английско заглавие:
Okami-San and Her Seven Companions
Премиера:
01/06/2010г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
J.C.Staff
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Romance, Parody, Comedy
Продуценти:
Genco, Marvelous, Media Factory, AT-X, Magic Capsule, flying DOG

Оками Рьоко (Ookami Ryouko) е смело и според някои сведения, доста мъжко момиче. Тя е висока, говори по традиционен мъжки начин и е много опитна в борбата. Най-добрият ѝ приятел е малката писклива Акай Ринго (Akai Ringo). По случайност и двете клонят по-скоро към плоскогърдите, факт, който разказвачът е твърде нетърпелив да посочи.

Оками и Ринго са членове на Отоги Банк (Otogi Bank), клуб в гимназия Отоги, който помага на учениците с проблеми, в замяна на тяхната помощ за проблеми на други съученици в бъдеще. По този начин Отоги Банк е ефективен кредитен институт за проблеми, от който можеш да вземеш заем за разрешаване на проблем, но рано или късно трябва да платиш дълговете си.

Отоги Банк е в състояние да реши всеки проблем и е готов на всичко, за да го стори, често водейки до опасности и пълен хаос. Тъй като повечето от членовете на клуба са жени, е нужно момче, което да се справя с по-опасните задачи. Така Скопофобът (страх от това да те гледат) Морино Рьоши (Morino Ryoushi) е включен като член, веднага след като признава любовта си към Оками...

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾