Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi

オオカミさんと七人の仲間たち

Оками Рьоко (Ookami Ryouko) е смело и според някои сведения, доста мъжко момиче. Тя е висока, говори по традиционен мъжки начин и е много опитна в борбата. Най-добрият ѝ приятел е малката писклива Акай Ринго (Akai Ringo). По случайност и двете клонят по-скоро към плоскогърдите, факт, който разказвачът е твърде нетърпелив да посочи.

Оками и Ринго са членове на Отоги Банк (Otogi Bank), клуб в гимназия Отоги, който помага на учениците с проблеми, в замяна на тяхната помощ за проблеми на други съученици в бъдеще. По този начин Отоги Банк е ефективен кредитен институт за проблеми, от който можеш да вземеш заем за разрешаване на проблем, но рано или късно трябва да платиш дълговете си.

Отоги Банк е в състояние да реши всеки проблем и е готов на всичко, за да го стори, често водейки до опасности и пълен хаос. Тъй като повечето от членовете на клуба са жени, е нужно момче, което да се справя с по-опасните задачи. Така Скопофобът (страх от това да те гледат) Морино Рьоши (Morino Ryoushi) е включен като член, веднага след като признава любовта си към Оками...

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾