Ookami Shoujo to Kuro Ouji

オオカミ少女と黒王子

Ерика Шинохара (Erika Shinohara) лъже за своите любовни преживяваня, за да спечели уважението на новите си приятели. Затова когато те я молят за снимка на "гаджето" ѝ, тя бързо прави снимка на красив странник, който приятелките ѝ разпознават, че е известния и добросърдечен Кйоуя Сата (Kyouya Sata). Хваната в капана на собствените си лъжи и отчаяно опитвайки се да избегне унижението, Ерика обяснява затруднението си на Кйоуя, надявайки се, че той ще се преструва на нейно гадже. Но той не е ангелът, за който се преструва – всъщност е подъл съдист, който принуждава Ерика да стане негово "куче", в замяна на което ще пази нейната тайна.

Неохотно приемайки сделката му, Ерика скоро започва да вижда проблясъците на истинския Кйоуя под множеството слоеве на неговата външна личност. Когато разбира, че се влюбва в него, тя започва да се пита дали той ще започне да се чувства по същия начин някога. Ще се превърне ли Ерика в честна жена или ѝ е писано да бъде завинаги "момичето-вълк"?

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

един от любимите ми романси

Edno ot nai dobrite shoujo animeta koito sum gledal:) preporucham

Чак сега осъзнах, че имало и OVA...😅 Някой знае ли дали я има със субтитри на български и ако има къде мога да я намеря? 😅 😍

Прекрасно аниме, но някой може ли да ми каже къде мога да намеря и мангата, но на български?😍 😊

на български има преведена манга само на наруто малко

можеш на английски от някои сайт

Анимето е страхотно. В vbox7 ги има всички епизоди преведени на български.

Епизодите са добавени :) Приятно гледане 🎥

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах