Oniichan dakedo Ai sae Areba Kankeinai yo ne!

お兄ちゃんだけど愛さえあれば関係ないよねっ

След шест години живот разделените Акико (Akiko) и Акито Хименокоджи (Akito Himenokouji) се събират да живеят отново като семейство. Преди двамата са били много близки, докато родителите им не умират и не биват изпратени да живеят в различни приемни семейства. Сега двамата могат да живеят заедно и да ходят в същото училище като брат и изключително любяща сестра!

Не минава много време, преди да стане ясно, че Акико има огромен братски комплекс. За нейно съжаление брат ѝ я вижда единствено като по-малката му сестра, която трябва да защитава. Но това няма да я спре да се прави непрестанни опити да спечели любовта на брат си!

Нещата стават все по-сложни когато още момичета се местят да живеят при тях, което прави Акико още по-решена от всякога да държи вниманието на брат си единствено върху себе си. Макар и да е лесно просто да се каже, е съвсем различно да се изпълни, особено когато си сред момичета, с които да се съревноваваш. Дали ще е парадиране по бански или ще е битка за това кой да се погрижи за него, плановете на Акико за брат ѝ са все по-изложени на риск. Това определено ще бъде забавна история за едно колоритно домакинство!

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾