One Punch Man

ワンパンマン

Премиера:
05/10/2015г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Madhouse
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Sci-Fi, Seinen, Super Power, Parody, Supernatural, Comedy
Продуценти:
TV Tokyo, Bandai Visual, Lantis, Asatsu DK, Banpresto, Good Smile Company, Shueisha, East Japan Marketing & Communications

Привидно обикновен и на пръв поглед невпечатляващ Сайтама (Saitama) има по-скоро уникално хоби: да бъде герой. За да постигне детската си мечта, той тренира непрекъснато за три години - и губи всичката си коса. Сега, Сайтама е невероятно силен, толкова много, че няма враг, който може да го победи в битка. Всъщност всичко, което е нужно да направи, за да победи опонента си е просто да му забие едно кроше, но това довежда до неочакван проблем - вече не е в състояние да се наслади на тръпката от бой и се превръща в скучно занимание.

Всичко това се променя с пристигането на Генос, 19-годишен киборг, който иска да бъде ученик на Сайтама, след като вижда това, на което е способен. Генос предлага двамата да се присъединят към Сдружение Герой (Hero Association), за да станат сертифицирани герои, които ще бъдат разпознаваеми за позитивния си принос към обществото. Сайта, шокиран от това, че никой не знае кой е, се съгласява мигновено.

От там започва историята на One Punch Man, екшън-комедия, която следва ексцентричен човек, който копнее да се бори със силни врагове, надявайки се, че ще му върнат вълнението, което е изпитвал и може би да стане известен по време на този процес.

 

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾