One Punch Man

ワンパンマン

Привидно обикновен и на пръв поглед невпечатляващ Сайтама (Saitama) има по-скоро уникално хоби: да бъде герой. За да постигне детската си мечта, той тренира непрекъснато за три години - и губи всичката си коса. Сега, Сайтама е невероятно силен, толкова много, че няма враг, който може да го победи в битка. Всъщност всичко, което е нужно да направи, за да победи опонента си е просто да му забие едно кроше, но това довежда до неочакван проблем - вече не е в състояние да се наслади на тръпката от бой и се превръща в скучно занимание.

Всичко това се променя с пристигането на Генос, 19-годишен киборг, който иска да бъде ученик на Сайтама, след като вижда това, на което е способен. Генос предлага двамата да се присъединят към Сдружение Герой (Hero Association), за да станат сертифицирани герои, които ще бъдат разпознаваеми за позитивния си принос към обществото. Сайта, шокиран от това, че никой не знае кой е, се съгласява мигновено.

От там започва историята на One Punch Man, екшън-комедия, която следва ексцентричен човек, който копнее да се бори със силни врагове, надявайки се, че ще му върнат вълнението, което е изпитвал и може би да стане известен по време на този процес.


Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

този тип сайтама е по-силен дори от супермeн и батман DC

Нямам търпение за втори сезон!! 😍

Любимо! Определено си заслужава гледането - Сайтама е един от най-забавните и същевременно най- badass главни герои!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах