One Piece

ONE PIECE

Гол Д. Роджър (Gol D. Roger), известен като „Цар на пиратите“ (Pirate King), е най-силната и скандална личност, която е плавала над Grand Line. Залавянето и екзекутирането на Роджър от Световното правителство предизвиква промяна в целия свят. В последните си думи преди смъртта си разкриват съществуването на най-голямото съкровище в света - One Piece. Именно това разкритие довежда Grand Age of Pirates - хора, които са мечтали да намерят One Piece, с обещания за неограничено количество богатство и слава - а именно титлата цар на пиратите.

Посрещнете Мънки Д. Лъфи (Monkey D. Luffy), 17-годишно момче, което изобщо не прилича на обикновен пират. Познат е с популярната персона на странния, закален, беззъб пират, претърсващ села за забавление. Изборът на Лъфи да стане пират е чисто чудо: мисълта за едно вълнуващо приключение, което го отвежда до интригуващи хора и в крайна сметка - обещаното съкровище.

Следвайки стъпките на своя герой от детството, Лъфи и неговия екипаж пътуват из Grand Line, преживявайки луди приключения, разкривайки тъмни мистериозни и силни врагове, всичко за да могат да се доберат до най-желаното богатство - One Piece.

Трейлър

За да изгледате всички 930 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Най-сетне одъртях докато го чаках буквално.

930 еп излезе няма ли да го пускате

и предишния клип е такъв поправете ги че да няма такива проблеми в бъдеще

човек тва аниме няма край мега якото е

Момчета стегнете се и качете епизод

Здравей, проверихме и няма нови качени и преведени епизоди. Вероятно и това аниме са спрели временно заради коронавируса в Япония.

Помогнете 185 епизод има проблем. От къде да го гледааам

няма от къде да го гледамммм

Оправете клипа моляяяяяяя

някой имали представа защо не излизат нови епизоди

Да не излизат епизоди защото те ги взимат от vbox7 а там все още никой не е превел 930 и на горе а те чакат някой да го преведе за да го вземат и да го пуснат тук

Не, май просто и това са го спрели?

Не излизат нови епизоди заради корона вируса

Зоро и луфи чан ❤️💖

уникално аниме препоръчвам на всеки да го гледа и браво за серите които са качени и ще се качват и за превода

🤓🤓🤓🤓🤣🤣🤣😂

Зоро е добър човек 🤓🤓🤓🇧🇬

Обзалагам се че като Голямото Мамче види Луфи куку и пипе ще врътне бушоните и ще стане всичко на мат и маскара. А Луфи може би ще успее някакси да се измъкне.

Това цена от fairy tail

Зоро 😟😟😟😟😭

Комурасаки и тоя от мафията са партньори не е мъртва мацката.Всипко е постановка. Имам една теория ,че тя е по-голямата сестра на онзи малкия принц. И иска да отмъсти на шогуна и краля на зверовете.

Приятел същото си го мисля и аз 😁

Любими аниме ❤️💖

от 326 до 380 някъде епизодите са с много лошо качество и субтитри :(((

🐲🐲🐲🐲🐲🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀😎

🇧🇬🇧🇬🐲🐲🐲🐲🐲

Любими герой е луфи сама😎♥️♥️♥️♥️🌸🍀💮🌸💮🌸💮🌸💮

Давай Санджи напред! Смачкай го като динозавърска кайма !

Арта в Уано е страхотен. Личи си че хвърлят усилия.

Едно от най-добрите анимета на века😎 😎 😎

И аз съм на същото мнение

Шапка им свалям на преводачите, които все още го превеждат😁 👌

кога щте излезе следващия епизод

Здравей, може да добавиш анимето в "Наблюдавани" за да получаваш известие всеки път, когато се добави нов епизод в сайта. По принцип излизат всяка седмица. 😊

Страхотно е, за съжаление спрях на 400+ епизод и трябва да наваксам скоро време! Препоръчвам го има за всеки по нещо в него!

Любимото ми аниме! Въпреки че, много хора отказват да го гледат, понеже има много епизоди. Пропускате много ако не сте го гледали. 😀

Аз мисля да го гледам, но не скоро. Защото съм започнал няколко анимета, 3 от които са дълги. Това са Bleach, Hunter x Hunter и D-Gray Man. Но и на него ще дам шанс.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах