One Piece

ONE PIECE

Гол Д. Роджър (Gol D. Roger), известен като „Цар на пиратите“ (Pirate King), е най-силната и скандална личност, която е плавала над Grand Line. Залавянето и екзекутирането на Роджър от Световното правителство предизвиква промяна в целия свят. В последните си думи преди смъртта си разкриват съществуването на най-голямото съкровище в света - One Piece. Именно това разкритие довежда Grand Age of Pirates - хора, които са мечтали да намерят One Piece, с обещания за неограничено количество богатство и слава - а именно титлата цар на пиратите.

Посрещнете Мънки Д. Лъфи (Monkey D. Luffy), 17-годишно момче, което изобщо не прилича на обикновен пират. Познат е с популярната персона на странния, закален, беззъб пират, претърсващ села за забавление. Изборът на Лъфи да стане пират е чисто чудо: мисълта за едно вълнуващо приключение, което го отвежда до интригуващи хора и в крайна сметка - обещаното съкровище.

Следвайки стъпките на своя герой от детството, Лъфи и неговия екипаж пътуват из Grand Line, преживявайки луди приключения, разкривайки тъмни мистериозни и силни врагове, всичко за да могат да се доберат до най-желаното богатство - One Piece.

Трейлър

За да изгледате всички 925 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Любими аниме ❤️💖

от 326 до 380 някъде епизодите са с много лошо качество и субтитри :(((

🐲🐲🐲🐲🐲🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀😎

🇧🇬🇧🇬🐲🐲🐲🐲🐲

Любими герой е луфи сама😎♥️♥️♥️♥️🌸🍀💮🌸💮🌸💮🌸💮

Давай Санджи напред! Смачкай го като динозавърска кайма !

Арта в Уано е страхотен. Личи си че хвърлят усилия.

Едно от най-добрите анимета на века😎 😎 😎

И аз съм на същото мнение

Шапка им свалям на преводачите, които все още го превеждат😁 👌

кога щте излезе следващия епизод

Здравей, може да добавиш анимето в "Наблюдавани" за да получаваш известие всеки път, когато се добави нов епизод в сайта. По принцип излизат всяка седмица. 😊

Страхотно е, за съжаление спрях на 400+ епизод и трябва да наваксам скоро време! Препоръчвам го има за всеки по нещо в него!

Любимото ми аниме! Въпреки че, много хора отказват да го гледат, понеже има много епизоди. Пропускате много ако не сте го гледали. 😀

Аз мисля да го гледам, но не скоро. Защото съм започнал няколко анимета, 3 от които са дълги. Това са Bleach, Hunter x Hunter и D-Gray Man. Но и на него ще дам шанс.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах