One Outs

ワンナウツ

Тоуа Токучи (Toua Tokuchi) е професионален атлет, но безрасъден комарджия. По улиците на Окинава (Okinawa) той използва само острия си ум и „бърза топка“ (fastball), достигайки до 134км./час, за да постигне до впечатляващите 499 победи в играта „One Outs“ - опоростена версия на бейзбола между питчър и батер. Впечален от уменията на Тоуа, батер-ветеранът Хиромичи Кожима (Hiromichi Kojima) изкусно изследва питчъра за своя отбор „Saikyou Saitama Lycaons“ с дългогодишната си поредица от загуби. Кожима отчаяно се надява, че Тоуа ще ги доведе до шампионата. Но собственикът на Lycaons, Цунео Сайкава (Tsuneo Saikawa), вижда в талантливия питчър заплаха за приходите, спечелени от отбора.

Повишавайки възможността да омае собственика, Тоуа предлага единствен по рода си договор за „One Outs“ - за всеки негов аут, той ще му печели по пет милона йени, но при всяко негово хващане ще губи по петдесет милиона йени.


Адаптирано по мангата Liar Game на Шиноби Кайтани (Shinobu Kaitani), „One Outs“ документира интензивните психологически битки между Тоуа и хората около него. Със заложени милони йени, може ли питчър, който не е правил нищо друго освен да залага в игра имитираща бейзбол, в крайна сметка да доведе истински бейзболен отбор до победа?

Трейлър

За да изгледате всички 25 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

анимето е хубаво ще е гадно да не го догледам докрай, зареди един нетръгващ епизод

Препоръчвам го! Дори и да не разбирате от бейзбол, това аниме ще ви заинтригува със своята отлично направена история! Заслужава си да се гледа!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах