Oemojisangjuui

외모지상주의

Английско заглавие:
Lookism
Премиера:
08/12/2022г.
Тип:
ONA
Епизоди:
8
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Studio Mir
Озвучаване:
Корейско
Държава:
Корея
Жанрове:
Action, Drama, Supernatural
Продуценти:
10. 박형석

Пак Хьонсок (Park Hyeong-seok) прекарва всичките 17 години от живота си на дъното на хранителната верига. Нисък, с наднормено тегло и непривлекателен, той е свикнал да бъде тормозен от съучениците си и постоянно дискриминиран заради външния си вид. В опит да избяга от най-големия си насилник, И Тесон (Lee Tae-seong), той решава да се прехвърли в сеулската гимназия „Че Уон“ (Jae Won) – професионално подготвително училище, известно с либералната си образователна система и безгрижните си ученици.

Дни преди преместването си Хьонсок се събужда и открива, че вече не е в обичайното си пухкаво тяло, а сякаш е влязъл в тялото на модел! Висок, красив и с перфектното телосложение, Хьонсок се е превърнал в идеалната версия на самия себе си. Единственият проблем е, че оригиналното му тяло все още лежи до него - и когато едното тяло заспи, той се събужда в другото.

Сега, когато притежава две изключително различни тела, той трябва да се научи да се ориентира в новия си и много по-популярен живот в гимназията, като същевременно разгадае мистерията откъде се е взело второто му, почти свръхчовешко тяло.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾