Nyan Koi!

にゃんこい!

Премиера:
02/10/2009г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
AIC
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Romance, Harem, Comedy
Продуценти:
Pony Canyon, TBS, Movic, Flex Comix

Джунпей Косака (Junpei Kousaka) е второкурсник, който има алергия към котки - затруднение, което го кара да мрази котките и всичко свързано с тях. За негово съжаление, той постоянно е заобиколен от любители на тези мъркащи топки косми - семейството му, отчужденият му приятел от детството и дори тайната му любов Каеде Мизуно (Kaede Mizuno).

Един ден, докато се прибира от училище, Джунпей безгрижно се опитва да изхвърли празна кутийка в кошчето, но така и не улучва. Вместо да влезе в коша, кутийката успява да счупи главата на статуя на котешкото божество. От този съдбовен ден, той е прокълнат да разбира котешкия език. Освен това, младото момче трябва да пази проклятието си в тайна, тъй като ако някой разбере, ще стане по-склонен към злополуки и ще го сподели съдба като неговата.

С ръководството на котката му Нямсус (Nyamsus) и оставен без друг избор, Джунпей ще трябва да направи сто добри дела за котки, за да може да се вдигне проклятието от себе си. Ако не е в състояние да изпълни задачата, то той самият ще се превърне в котка. По-сериозният проблем обаче е, че като се има предвид алергията му, то това ще се окаже и неговата смъртна присъда!

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾