Noragami

ノラガミ

Премиера:
05/01/2014г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Bones
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Shounen, Adventure, Supernatural, Comedy
Продуценти:
Avex Entertainment, Dentsu, Shochiku, Kodansha, Movic, Ai Addiction, Lawson HMV Entertainment, A-Sketch

Когато изпаднеш в нужда, ако погледнеш на правилното място, може да видиш странен телефон надраскан с червено. Ако позвъниш на този номер, ще чуеш млад мъж, който се представя като Богът Ято (the Yato God).

Ято е незначително божество провъзгласил  се като "Delivery God", който мечтае да има милиони поклонници. Без нито едно светилище посветено на него, обаче неговите цели са далеч от реализация. Той прекарва дните си вършейки странни работи по пет йени всяка, докато неговата партньорка по оръжие не ѝ писва от безполезният си господар и го напуска.

Тъкмо когато нещата започват да изглеждат мрачни за бога, съдбата му се променя, когато момиче от средно училище на име Хиьори Ики (Hiyori Iki) спасява Ято от автомобилна катастрофа, поемайки удара от колата вместо него. Забележително, но момичето оцелява. Но събитието кара душата ѝ да стане нестабилна и следователно е способна да напусне тялото си. Хиьори настоява Ято да я направи пак нормална, но когато разбира, че му трябва нов партньор за да го направи, тя се съгласява да му помогне. Кой знае, с помощта на Хиьори късметът на Ято може би ще го споходи.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾