Noir

ノワール

Noir - име, което поражда страх в сърцата на онези, които знаят историята зад него. Много отдавна това било кодовото име на много успешен и вдъхващ страх убиец, докато сега се използва от две жени, които искат отговори на въпросите, пораждащи се в живота им.

Главният герой в тази поредица е висококвалифицираният убиец Мирейле Букет (Mireille Bouquet), която се намира във Франция. Един ден тя получава мистериозен имейл от момиче на име Кирика (Kirika). Следвайки съобщението, тя отива да се срещне с непознатата и открива, че Кирика не само, че си няма и на идея коя е всъщност, но и не може да си обясни защо е толкова умела в убийствата на хора и защо не изпитва угризения докато го прави. Осъзнавайки, че животите им са свързани по някакъв начин, Мирейле и Кирика се обединяват и започват да обикалят света заедно, докато търсят отговори на споделената си история, избягвайки хватката на организация, известна като Les Soldats. Дали двете ще успеят да открият отговори на въпросите, които ги вълнуват? А дали истината ще ги освободи от това време или тотално ще ги довърши?

Трейлър

За да изгледате всички 26 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

класика!Страхотно аниме!

Оле това ми е едно от първите анимета уникално е!Силно го препоръчвам на мен много си ми харесва даже сега ще го гледам пак,че бая съм го позабравила...

Туко що почнах това аниме и не знам защо е толкова недооценено хипер интересно ми изглежда...😕

ами просто е доста старо и не се знае от много хора по това време това е при

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах