No.6

NO.6[ナンバー・シックス]

Преди много години, след края на кървавата световна война, човечеството се приютява в шест градски държави, които са били мирни и съвършени... поне на повърхността. Но Шион (Shion) - елитен жител на град № 6 - придобива нова перспектива за света, в който живее, благодарение на случайната среща с тайнственото момче, Незуми (Nezumi). Незуми се оказва просто един от многото, които живеят в необитаваната пустош отвъд стените на утопия. Но въпреки че знае, че другото момче е беглец, Шион решава да го приюти за през нощта и да го защити, което довежда до драстични последици. Заради взетите му действия Шион и майка му загубват статута си на елити и биват преместени в по-тъмната страна на града, която започват тепърва да опознават.

Дълго време след първата среща, която преобръща коренно живота им, Шион и Незуми най-сетне се събират отново - бившият елит и момчето от пустошта ще се впуснат в едно приключение, което с времето ще разкрие разбиващите тайни на № 6.

Трейлър

За да изгледате всички 11 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Анимето си е супер но не излиза много когато го туря да го гледам отново пък и малко ме разочарова, че не видяхме дали се срещат сион и майка му и другите и как ще се държат помежду си с плъха по късно но си е супер 😀 😀

според мен шион и майка му ще се срещнат. Все пак сега нищо не ги спира😁

Прекрасно , но за жалост недооценено аниме.

Супер аниме, уникална история, но края не ми хареса толкова.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах