Nisekoi

ニセコイ

Първокурсникът от гимназия Боняри (Bonyari High School), Раку Ичиджо (Raku Ichijou), е единствен наследник на плашещо якудза (yakuza) семейство. Преди десет години, Раку дава обещание на приятелка от детството. Сега всичко, което има, е висулка с ключалка, която може да бъде отключена само с ключа, който момичето взима със себе си при тяхната раздяла.

Години по-късно, Раку е станал типичния тийнейджър и всичко, което иска, е да не се замесва с якудза бизнеса, докато прекарва времето си в училище със своята любов от средното училище, Косаки Онодера (Kosaki Onodera). Но когато американската банда „Bee Hive“ нахлува в семейната територия, идиличните романтични мечти на Раку отиват на вятъра. Момчето е въвлечен в разочароващ конфликт – Раку трябва да се преструва, че е в романтична връзка с Читоге Кирисаки (Chitoge Kirisaki), красивата дъщеря на лидера на „Bee Hive“, за да се намали конфликта между двете групи. За жалост, реалността не може да бъде по-далеч от тази голяма лъжа – Раку и Читоге се намразват от пръв поглед, тъй като тя е убедена, че той е жалка надувка, а в очите на Раку, Читоге е атрактивна колкото дива горила.

Nisekoi разказва за ежедневието на тази несъответстваща двойка, която е принудена да се разбира в името на мира в града.  В живота на Раку се появяват много момичета, които са замесени в миналото му по някакъв начин. Търсенето на момичето, което е откраднало сърцето му и държи неговото обещанието, го води до още по-неочаквани посоки отколкото си е представял.

Трейлър

За да изгледате всички 20 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾