New Game!

Премиера:
04/07/2016г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Doga Kobo
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Game, Slice of Life, Comedy
Продуценти:
Frontier Works, Kadokawa Shoten, Movic, AT-X, Delfi Sound, Sony Music Communications, Houbunsha, MAGES., Lawson

Аоба Сузуказе (Aoba Suzukaze) още от детството си обожава поредицата „Fairies Story“, особено дизайнът на самите герои. Затова когато завършва гимназията, не е никаква изненада, че кандидатства за работа в Eagle Jump - компанията, отговорна за създаването на любимата ѝ видеоигра. През първия си работен ден тя е развълнувана да научи, че ще работи върху новата версия на играта „Fairies Story 3“ и още по-развълнувана от факта, че ще си партнира с главния дизайнер на аватарите, Ко Ягами (Kou Yagami).

В нейния отдел участват хора, които споделят страстта ѝ към игрите. Една от тях е Юн Иджима (Yun Iijima), която проектира чудовища, друга е срамежливата Хифуми Такимото (Hifumi Takimoto), която по-скоро предпочита да общува в чата. Освен тях откриваме и Хаджиме Шинода (Hajime Shinoda), член на екипа за анимиране, която притежава впечатляваща колекция от фигурки; подреденият арт директор Рин Тояма (Rin Tooyama), гейм директора Шизуку Хазуки (Shizuku Hazuki), която носи котката си в офиса и програмистът Умико Ахагон (Umiko Ahagon), който има доста малки нерви.

New Game! проследява Аоба и нейните колеги в тяхното приключение, през възходите и паденията в създаването на игра, от създаването на перфектния дизайн на персонажа до поправянето на всички грешки, които неизбежно ще се натрупат в процеса на разработка.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾