Nekomonogatari: Kuro

猫物語(黒)

След като оцелява атака от вампири, Койоми Арараги (Koyomi Araragi) забелязва, че приятелката му и спасителка Цубаса Ханекава (Tsubasa Hanekawa) се държи странно. Когато случайно я среща на път за книжарницата и вижда, че лицето ѝ е превързано, той разбира, че нещо определено не е наред. Арараги иска да ѝ помогне, но Ханекава го убеждава, че раната ѝ е просто нещо, което е получила вкъщи и че той не бива да се притеснява за нея. Но когато бяла котка без опашка бива ударена и убита от кола, двамата погребват създанието, с което започват истинските проблеми.

По-късно, когато Арараги посещава приятеля си Меме Ошино (Meme Oshino) и му разказва за събитията от деня, той бива информиран, че това, което са погребали всъщност е странност, идеална за Ханекава в настоящото ѝ състояние. Натоварен със задачата да открие приятелката си и да потвърди безопасността ѝ, той разбира, че тя е атакувала родителите си, докато е обладана от „Сауари Неко“ (Sawari Neko). Сега Арараги трябва да помогне на Ханекава така, както някога тя му е помогнала.

Трейлър

За да изгледате всички 4 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Благодаря за информацията. Явно много ще имам да гледам.

Мале много добро само имам няколко въпроса. Би трябвало това да е продължения на трите филам,но имали още части и такива анимета свързани с това защото съм виждал доста анимета с подобни имена. И ако има в какъв ред са. Все пак благодаря за качването.

Преводачът му беше написал преди:

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН РЕД НА ГЛЕДАНЕ НА МОНОГАТАРИ СЕРИИТЕ (според реда на издаване на оригиналните новели)
Bakemonogatari > Kizumonogatari > Nisemonogatari > Nekomonogatari: Kuro > Nekomonogatari: Shiro > Kabukimonogatari > Hanamonogatari > Otorimonogatari > Onimonogatari > Koimonogatari > Tsukimonogatari > Koyomimonogatari > Owarimonogatari > Owarimonogatari S2 > Zoku Owarimonogatari > ???
ОБИКНОВЕН РЕД НА ГЛЕДАНЕ НА МОНОГАТАРИ СЕРИИТЕ Bakemonogatari > Kizumonogatari > Nisemonogatari > Nekomonogatari: Kuro > Nekomonogatari: Shiro > Kabukimonogatari > Otorimonogatari > Onimonogatari > Koimonogatari > Hanamonogatari > Tsukimonogatari > Koyomimonogatari > Owarimonogatari > Owarimonogatari S2 > Zoku Owarimonogatari > ???

Аз просто ги бях гледала в реда, в който бяха излезли аниметата

Мисля, че Neko: Shiro, Kabuki, Otori, Oni и Koi влизаха в Monogatari Series: Second Season

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах