Natsume's Book of Friends (S4)

夏目友人帳 肆

Такаши Натсуме, плахият youkai експерт и майстор на "Книгата на Приятелите", продължава своето приключение към своето себеопознаване и приемане, с помощта на приятели - нови и стари. Неговият най-важен съюзник все още е лакомния и самовлюбен бодигард, арогантният, но с дух на яростен вълк Мадара - или Нянко-сенсей, както се нарича Мадара когато е в обичайната си маскировка на непретенциозна, пухкава котка.
Докато за кратко бива разделен от Нянко-сенсей, Натсуме попада в засада и бива отвлечен от странна група маскирани, маймуноподобни youkai, които го отнасят в техните гори на духовете, тъй като отчаяно търсят Книгата на приятелите. Осъзнавайки, че техният "слуга" е взет под носа му, Нянко-сенсей извиква приятелите на Такаши и създава спасителна операция. В гората на духовете на маймуните обаче се крият опасни врагове, включително кланът Матоба, стари врагове на Натсуме.
В четвърти сезон Natsume Yuujinchou Shi ще ни накара да се завърнем към един свят на опасност и приятелство, където Натсуме най-накрая ще се изправи срещу демоните на собственото си минало.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах