Natsume Yuujinchou Shi

夏目友人帳 肆

Плахият йокай експерт и майстор на "Книгата на Приятелите", Натцуме Такаши (Natsume Takashi), продължава приключението си към своето себепознаване и приемане, с помощта на нови и стари приятели . Неговият най-важен съюзник все още е лакомия и самовлюбен бодигард - арогантният, но с дух на яростен вълк, Мадара или Нянко-сенсей, както се нарича когато е в обичайната си маскировка на непретенциозна, пухкава котка.

Докато за кратко бива разделен от Нянко-сенсей, Натцуме попада в засада и бива отвлечен от странна група маскирани, маймуноподобни йокай, които го отнасят в техните гори на духовете, тъй като отчаяно търсят "Книгата на приятелите". Осъзнавайки, че "слугата" му е взет изпод носа му, Нянко-сенсей извиква приятелите на Такаши и сформира спасителна операция. В гората на духовете на маймуните, обаче, се крият опасни врагове, включително кланът Матоба, които са стари врагове на Натцуме.

Natsume Yuujinchou Shi ще ни накара да се завърнем към един свят на опасност и приятелство, където Натцуме най-накрая ще се изправи срещу демоните на собственото си минало.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах