Nana

NANA [ナナ]

Нана Комацу (Nana Komatsu) е безпомощно 20-годишно наивно момиче, което лесно се влюбва и става зависима и прилепнала към хората около нея. Въпреки, че таи надежди за амбициозната си мечта да се отърве от провинциалните си корени и да намери истинското си призвание, тя завършва пътуването в Токио със скромната причина да преследва сегашното си гадже Шоужи Ендо (Shouji Endo).

От другата страна е Нана Осаки (Nana Osaki) - горда и енигматична пък рок вокалистка от подобно селско обкръжение, която подхранва желанието си да стане професионален певец. Поставяйки кариерата си с доста популярната група (и страстната ѝ романтична връзка с един от бившите членове) твърдо зад гърба си, тя се качва на същия влак за Токио като Нана Комацу.

Съдбата събира двете жени, споделящи едно и също име, предизвиквайки верига от събития, които в крайна сметка ги събира в един апартамент. Със задълбочаването на приятелството си, двете момичета се опитват да се подкрепят помежду си през тежките моменти на преплетените си животи, изпълнени с романтика, музика, предизвикателства и разбити сърца, които ще тестват тяхната привидно непоклатима връзка.

Трейлър

За да изгледате всички 47 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾