Nagi no Asu kara

凪のあすから

Английско заглавие:
A Lull in the Sea
Премиера:
03/10/2013г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
26
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
P.A. Works
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Romance, Drama
Продуценти:
Geneon Universal Entertainment, Sotsu, Animax, Rondo Robe, Showgate, Infinite

Много отдавна хората са живели под морето. Въпреки това, някои гора предпочели повърхността, изоставяйки постоянното си морско съжителство. В резултат на това, те са лишени от божествената си защита, наречена „Ена“, която им позволява да дишат под водата. С течение на времето разривът между двете обитателите на морето и на повърхността се разширява, въпреки че все още съществува контакт между двата народа.

Nagi no Asu kara проследява историята на Хикари Сакишима (Hikari Sakishima) и Манака Мукайдо (Manaka Mukaido), заедно с приятелите им от детството - Чисаки Хирадайра (Chisaki Hiradaira) и Канаме Исаки (Kaname Isaki), които са принудени да напуснат подводния си дом, за да посещават училище на повърхността. Там, групата се запознава с техния съученик и запален рибар, Цумугу Кихара (Tsumugu Kihara), който обожава морето.

Животът на Хикари и неговите приятели е на път да се промени, след като им се наложи да се справят с дълбоката омраза и постоянна дискриминация между хората от морето и тези на повърхността. Това обаче е едва частица. На младите ученици ще им се наложи да се преборят с бурите бушуващи в личните им животи, както и предстоящата силна виелица, която може да доведе до гибел за всички, които обитават повърхността.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾