Muv-Luv Alternative: Total Eclipse

マブラヴ オルタネイティヴ トータル・イクリプス

От нахлуването на извънземни на Земята през 1973 година, известно още като BETA, довежда човешката цивилизация до ръба на своето унищожение. За да се защитят огромната маса вражеска сила, човечеството разработва мобилни механични оръжия хуманоиди, известени като Тактически Земен Боец или ТЗБ. Тези усилия обаче могат единствено да забавят предстоящото поражение, принуждавайки хората да изоставят основните области на Евразийския континент. В продължение на 30 години те са хванати в безкрайна война срещу BETA, без никакви надежди за победа.

През 2001 година, Велика Япония се сблъсква с трудности при разработването на следващото поколение ТЗБ, тъй като ѝ се налага да защитава фронтовите линии на Далечния изток. ООН предлага съвместна програма за развитие между Велика Япония и САЩ като част от своето международно звено за взаимно развитие на ТЗБ - проект Prominence.

Юи Такамура (Yui Takamura), член на Фамилията на Кралската Гвардия, получава отговорността за проекта и тръгва към Аляска. Междувременно Юя Бридис (Yuya Bridges), която също като Юи е пилот на ТЗБ, но от САЩ, се отправя към местоназначението.

Двете никога не са имали представа колко драстично срещата ще промени тяхната съдба.

Тази история на вътрешна дилема се развива по време на разработването на новия Тактически Земен Боец, най-важното и ефективно оръжие срещу BETA. Само че този път залогът е много по-голям от шепа човешки животи и нашето здравомислие.

Висчко, което можем да направим, е да се борим.

Трейлър

За да изгледате всички 25 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾