Musaigen no Phantom World

無彩限のファントム・ワールド

В резултат на глобална вирусна зараза, която се случва преди повече от десетилетие, начинът по който функционира човешкия мозък е неотменимо променен по такъв начин, че същества, които са смятани за фантазиите на въображението (например призраци и чудовища), стават реални... и вече известни като фантоми. Оттогава децата се раждат със специални способности. Повечето от тези феномени в най-лошия случай са просто напаст, но някои от тях могат да се окажат доста по-проблемни...

Харухико Ичиджо (Haruhiko Ichijo) е начетен първокурсник в академия Хосеа, притежаващ специалната способност да призовава и запечатва фантомите, като ги нарисува. Той винаги е придружаван от безгрижния и отзивчив фантом Руру (Phantom Ruru), докато енергичната му съученичка от по-горния клас, Май Каваками (Mai Kawakami), се бори с фантомите със своята сила на Духовете от петте елемента. Най-новият член на клуба им, ненаситната Рейна Изуми (Reina Izumi), пък притежава способността да поглъща фантомите. Но освен тях съществува и друг клуб за лов на фантоми в академията - Отбор Е, в който смелият, но стоически Който Минасе (Koito Minase) предпочита да се бори с фантомите сам.

Заедно, те се занимават с всички видове обезпокоителни фантоми, сблъсквайки се с възходи и падения в разрешаването на проблеми с паранормалния живот, преди инцидент да ги накара да осъзнаят истината за този свят.

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

14 стия епизод в ютуб е финалния има ли втори сезон или няма да има други сезони

Видях,че няма втори сезон има ли шанс да има втори,защото все още не съм го почнал.

Кога ще бъдат качени и останалите епизоди 🤠

Нататък ги няма преведени

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах