Musaigen no Phantom World

無彩限のファントム・ワールド

Премиера:
07/01/2016г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Kyoto Animation
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Slice of Life, Supernatural, Comedy
Продуценти:
Lantis, Pony Canyon, Asahi Broadcasting

В резултат на глобална вирусна зараза, която се случва преди повече от десетилетие, начинът по който функционира човешкия мозък е неотменимо променен по такъв начин, че същества, които са смятани за фантазиите на въображението (например призраци и чудовища), стават реални... и вече известни като фантоми. Оттогава децата се раждат със специални способности. Повечето от тези феномени в най-лошия случай са просто напаст, но някои от тях могат да се окажат доста по-проблемни...

Харухико Ичиджо (Haruhiko Ichijo) е начетен първокурсник в академия Хосеа, притежаващ специалната способност да призовава и запечатва фантомите, като ги нарисува. Той винаги е придружаван от безгрижния и отзивчив фантом Руру (Phantom Ruru), докато енергичната му съученичка от по-горния клас, Май Каваками (Mai Kawakami), се бори с фантомите със своята сила на Духовете от петте елемента. Най-новият член на клуба им, ненаситната Рейна Изуми (Reina Izumi), пък притежава способността да поглъща фантомите. Но освен тях съществува и друг клуб за лов на фантоми в академията - Отбор Е, в който смелият, но стоически Който Минасе (Koito Minase) предпочита да се бори с фантомите сам.

Заедно, те се занимават с всички видове обезпокоителни фантоми, сблъсквайки се с възходи и падения в разрешаването на проблеми с паранормалния живот, преди инцидент да ги накара да осъзнаят истината за този свят.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾