Musaigen no Phantom World

無彩限のファントム・ワールド

В резултат на глобална вирусна зараза, която се случва преди повече от десетилетие, начинът по който функционира човешкия мозък е неотменимо променен по такъв начин, че същества, които са смятани за фантазиите на въображението (например призраци и чудовища), стават реални... и вече известни като фантоми. Оттогава децата се раждат със специални способности. Повечето от тези феномени в най-лошия случай са просто напаст, но някои от тях могат да се окажат доста по-проблемни...

Харухико Ичиджо (Haruhiko Ichijo) е начетен първокурсник в академия Хосеа, притежаващ специалната способност да призовава и запечатва фантомите, като ги нарисува. Той винаги е придружаван от безгрижния и отзивчив фантом Руру (Phantom Ruru), докато енергичната му съученичка от по-горния клас, Май Каваками (Mai Kawakami), се бори с фантомите със своята сила на Духовете от петте елемента. Най-новият член на клуба им, ненаситната Рейна Изуми (Reina Izumi), пък притежава способността да поглъща фантомите. Но освен тях съществува и друг клуб за лов на фантоми в академията - Отбор Е, в който смелият, но стоически Който Минасе (Koito Minase) предпочита да се бори с фантомите сам.

Заедно, те се занимават с всички видове обезпокоителни фантоми, сблъсквайки се с възходи и падения в разрешаването на проблеми с паранормалния живот, преди инцидент да ги накара да осъзнаят истината за този свят.

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Много яко аниме, искам 2 сезон

Искам 2 сезон на това аниме много е добро

14 стия епизод в ютуб е финалния има ли втори сезон или няма да има други сезони

за сега е това

Видях,че няма втори сезон има ли шанс да има втори,защото все още не съм го почнал.

Кога ще бъдат качени и останалите епизоди 🤠

Нататък ги няма преведени

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах