MÄR Heaven

メル

Торамизу Гинта (Toramizu Ginta) е младо момче, който винаги е мечтал за магически свят, извън неговия обсег. Но мечтата му не се оказва твърде далечна, когато един ден Гинта получава заветния шанс да влезе в него. Пренасяйки се в него, той почти веднага разбира за съществуването на ÄRMS - оръжия, които хората от този свят използват. Животът на Гинта се променя завинаги докато пътува през този нов свят, срещайки се с нови спътници и придобивайки завидни бойни умения. Тази земя обаче, за която Гинта винаги е мечтал, се оказва, че не е особено щастливо място, когато започва да става пряк свидетел на нейната суровост.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Превел съм 1-ви и 92-и епизод, защото само за тях намерих субтитри. Ако може някой да ми каже откъде мога да намеря английски .srt или .ass, може и да продължа с превода 😇

Ама то още ли се мъчи някой с превода на това аниме? Аз откакто съм аниме фен (цяла вечност вече) все това се коментира... Анимето става като за детския блок по телевизията, иначе има и по-добри от него.

Иначе isekai анимето ми е едно от любимите

Като ги преведат ще ги пусна и на мен ми е много тъпо сори

И по-добре да не бяхте качвали епизода, който е преведен, защото може на някои хора да им хареса и да им е тъпо, че няма превод. На мен ми е все едно дали има превод или не, защото няма да го гледам скоро понеже си имам какво да гледам. Но просто ако някой, който не е много на ТИ с английският език и иска да го гледа, няма да може.

Жалко, че останалите 101 епизода не са преведени.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах