MÄR Heaven

メル

Торамизу Гинта (Toramizu Ginta) е младо момче, което винаги е мечтало за магически свят, извън своя обсег. Но мечтата му се оказва не твърде далечна, когато един ден получава заветния шанс да влезе в такъв свят. Пренасяйки се в него, той почти веднага разбира за съществуването на ÄRMS – оръжия, които хората от този свят използват. Животът на Гинта се променя завинаги, докато пътува през този нов свят, срещайки се с нови спътници и придобивайки завидни бойни умения. Но когато започва да става пряк свидетел на неговата суровост, Гинта разбира, че тази земя, за която винаги е мечтал, не е особено щастливо място.

Трейлър

За да изгледате всички 102 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Барс Сайга e е най-добрия
😎

Хайде сега, недей се мазни 😀

Никой не се мазни, момчето просто изрежда факти 😆

радвам се че ще има превид ...пък когато тогава ...на никого не си задължен/а😊 😊 😊

Ама то още ли се мъчи някой с превода на това аниме? Аз откакто съм аниме фен (цяла вечност вече) все това се коментира... Анимето става като за детския блок по телевизията, иначе има и по-добри от него.

И по-добре да не бяхте качвали епизода, който е преведен, защото може на някои хора да им хареса и да им е тъпо, че няма превод. На мен ми е все едно дали има превод или не, защото няма да го гледам скоро понеже си имам какво да гледам. Но просто ако някой, който не е много на ТИ с английският език и иска да го гледа, няма да може.

Жалко, че останалите 101 епизода не са преведени.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах