Monster

モンスター

Доктор Кензо Тенма (Kenzou Tenma) е известен неврохирург от японски произход, работещ в Европа. Той е добре ценен от колегите си като един от най-големите млади умове, които ще направят революция. Той е благословен с красива годеница и очаква голямо повишение в болницата, в която работи.

Но всичко това е на път да се промени с една тежка дилема, пред която една вечер на Кензо се налага да се изправи - дали да спаси живота на малко момче или този на кмета. Въпреки, че е притиснат от началниците си да избере първия, неговите морали го карат да извърши така нужната операция на друг критичен пациент, спасявайки живота на детето за сметка на кмета. Докторите са научени да вярват в това, че всички животи са равни. Въпреки това, когато серия от убийства се случват в близост до хирурга, всички доказателства сочат, че момчето, което  Кензо е спасил е виновникът, започвайки да разклаща неговите вярвания и морали. По пътя си за разкриването на истинската самоличност на малкия си пациент, Тенма открива, че съдбата на света се преплита с мистериозността на това дете.

Трейлър

За да изгледате всички 74 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Първо благодарности за превода! Относно анимето нямам думи, досега не съм гледал подобно нещо, наистина го слагам на първо място! Направо лудница!

Това е най-доброто аниме което съм гледал. Доста жалко,че не е толкова известно,но това е може би зареди факта, че аудиторията на това аниме е предназначена за по-възрастни.

Най-великото аниме! 10 от 10. И то главно защото няма магии, шмекерии и фантасмогирии – това е история, която може реално да се случи в истинския живот

Най-доброто аниме което съм гледал

Напълно съм съгласен с тебе!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах