Хей, последвайте ни и в tiktok TikTok!

Momokuri

ももくり

След като прави стотици тайни снимки и наблюдавайки го отдалеч в продължение на месеци, гимназистката Юки Курихара (Yuki Kurihara) най-накрая събира смелост да покани на среща Шиня "Момо" Момотцуки (Shinya "Momo" Momotsuki). Макар и изненадан, срамежливият Момо приема. Той обаче дори не подозира за истински ненормалната ѝ мания. Както забелязва нейната тесногръда приятелка, Норика Мизуяма (Norika Mizuyama), Юки е развила някои обезпокоителни, но въпреки това прями навици - да прави тайни снимки на Момо, да прави общирно разследване за личния му живот, да събира използваните му сламки и дори да си прави "време за наблюдаване на Момо".

Макар младокът да остава блажено в неведение за особените навици на новата си приятелка, той забелязва някои странности в ежедневните им разговори. Все още несигурен и изнервен от първата си връзка, Момо се оказва редовно в неловки ситуации заради липсата си на опит, но въпреки това решава да направи новото си гадже щастливо.

Momokuri проследява Юки и Момо, докато срамежливо изследват новооткритата си любов и се справят с проблемите, които произтичат от нея.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾