Kidou Senshi Gundam: Tekketsu no Orphans

機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ

Английско заглавие:
Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans
Премиера:
04/10/2015г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
25
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Sunrise
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Sci-Fi, Drama, Mecha, Space
Продуценти:
Sotsu, Asatsu DK, Mainichi Broadcasting System

Изминали са повече от триста години от войната на Каламитите, големият конфликт между Земята и космическите ѝ колонии. Сега Земята е управлявана от четири икономически сили, а военната организация Гжалархорн (Gjallarhorn) е отговорна за опазването на мира. Марс, от друга страна, е силно зависима от икономиката на планетата.

Ужасена от потресаващите условия на живот, които жителите на Марс се налага да понасят, младата аристократка от автономната област Крисе (Chryse), Куделия Аина Бернстейн (Kudelia Aina Bernstein), се включва в движението за независимост на Червената планета. Тя наема услугите на местната компания „Chryse Guard Security (CGS)“, за да я придружи по пътя ѝ към Земята, за да преговаря за икономическите условия със земния блок, контролиращ района. Дивизията на Третата армия, състояща се от Миказуки Аугус (Mikazuki Augus), Орга Ицука (Orga Itsuka) и много други деца-войници, са избрани да я защитят.

Когато Гжалархорн атакува съоръженията на CGS, за да убие младия революционер, който заплашва интересите им, Орга и другарите му не трябва да позволяват на нападателите да изпълнят крайната си цел. Действията им всъщност може да се окажат непреднамерен катализатор, който да накара децата да бъдат фалшификатори на собствената си съдба.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾