Mob Psycho 100

モブサイコ100

Осмокласникът Шигео "Моб" Кагеяма (Shigeo "Mob" Kageyama) успява да вземе преимущество над своята сила на телепат от ранна възраст. Но тя бързо се оказва отговорност, когато осъзнава потенциалната опасност в своите умения. Избирайки да потисне дарбата си, той я използва единствено да впечатлява дългогодишната си тайна любов Цубоми (Tsubomi), която скоро започва да се отегчава от едни и същи трикове.

За да упражнява контрола над уменията си, Моб приема да е под крилото на мошеника Аратака Райген (Arataka Reigen), който твърди, че е медиум, а реално използва умението на момчето за парична изгода. Така изтръгването на зли духове по команда е ежедневие за монотонния живот на Моб. Но енергията, която той упражнява е едва върха на айсберга. Ако неговият огромен потенциал и необуздани емоции ескалират, то ще се стигне до катастрофално събитие, което ще го направи напълно неразпознаваем. Прогресията към експлозията на Моб все повече нараства, а опитите му да я спре са безполезни.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Анимето е супер. Имате ли планове да преведете и сезон 2 ?

Здравей Димитър, ако някоя субс група го преведе, веднага ще го качим и в сайта. За сега ние не се организираме и за самостоятелен превод на анимета.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах