Mikagura Gakuen Kumikyoku (TV)

ミカグラ学園組曲

Английско заглавие:
Mikagura School Suite
Премиера:
07/04/2015г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Doga Kobo
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Comedy, School, Shoujo Ai
Продуценти:
Media Factory, Movic, AT-X, Showgate

Да бъде около сладки момичета, които носят сладки облекла, е всичко, за което някога Еруна Ичиномоя (Eruna Ichinomiya) е мечтала. И тъй като гимназия Микагура (Mikagura) има най-сладките униформи, тя решава да се запише в тази престижна гимназия, известна със своите културни клубове.

Тя обаче не осъзнава, че присъединяването към някой клуб е задължително и представителите на всеки клуб трябва да се борят за класиране. Въз основа на тези класации, всички членове са награждавани с жилища и храна. Преследвайки най-голямата красавица в училището, Сеиса Микагура (Seisa Mikagura), Еруна се присъединява към клуба по прибиране в къщи. Тя обаче бързо се оказва тласната да се състезава в следващата клубна битка. С уникалните способности на всички останали представители на клубове, съревнованието със сигурност ще е ожесточено!

Въз основа на популярните музикални серии, Mikagura Gakuen Kumikyoku следва Еруна, докато изследва различните клубове в училището и помага на членовете в техния неспокоен живот, като едновременно всички се борят и за заветното първо място.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾