Michiko to Hatchin

ミチコとハッチン

Английско заглавие:
Michiko & Hatchin
Премиера:
16/10/2008г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
22
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
22 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Manglobe
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Adventure
Продуценти:
Media Factory, Shochiku, Yomiko Advertising, Fuji TV

Под неумолимата жега на южноамериканското слънце, закоравелият престъпник Мичико Маландро (Michiko Malandro) успява за четвърти път да се измъкне от затвора с увеличена сигурност, за да намери мъж от миналото си. Тя успява да намери следя под формата на Хана Моренос (Hana Morenos), младо момиче, хванато в капана на гнусното си приемно семейство и тяхното агресивно поведение. В безсилието си Хана си фантазира за деня, в който нейният принц Чаровник най-накрая ще я измъкне от плена ѝ. Тя обаче дори не е подозирала, че съдбоносният ѝ принц ще се окаже груб и закоравял осъждан престъпник, обвинена в кражба на мотор и твърдяща, че е биологичната ѝ майка.

Странното дуо се впуска да преследва мечтите си в изцедената от слънцето земя на Диамандра (Diamandra), обикаляйки какафонията от предателство, бедност и детска експлоатация, криещи се в полезрението. Въпреки това, ветровете за бягството на Мичико бързо стигат до ушите на криминалния синдикато Монстро Прето (Monstro Preto), който заедно с бандата си започват да се издигат на хоризонта...

Michiko to Hatchin ще ни разкаже историите на тези разноцветни хора и случайните им срещи, както и за всички невероятни човешки връзки, обединени от един неуловим човек.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾