Michiko to Hatchin

ミチコとハッチン

Под неумолимата жега на южноамериканското слънце, закоравелият престъпник Мичико Маландро (Michiko Malandro) успява за четвърти път да се измъкне от затвора с увеличена сигурност, за да намери мъж от миналото си. Тя успява да намери следя под формата на Хана Моренос (Hana Morenos), младо момиче, хванато в капана на гнусното си приемно семейство и тяхното агресивно поведение. В безсилието си Хана си фантазира за деня, в който нейният принц Чаровник най-накрая ще я измъкне от плена ѝ. Тя обаче дори не е подозирала, че съдбоносният ѝ принц ще се окаже груб и закоравял осъждан престъпник, обвинена в кражба на мотор и твърдяща, че е биологичната ѝ майка.

Странното дуо се впуска да преследва мечтите си в изцедената от слънцето земя на Диамандра (Diamandra), обикаляйки какафонията от предателство, бедност и детска експлоатация, криещи се в полезрението. Въпреки това, ветровете за бягството на Мичико бързо стигат до ушите на криминалния синдикато Монстро Прето (Monstro Preto), който заедно с бандата си започват да се издигат на хоризонта...

Michiko to Hatchin ще ни разкаже историите на тези разноцветни хора и случайните им срещи, както и за всички невероятни човешки връзки, обединени от един неуловим човек.

Трейлър

За да изгледате всички 7 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Може ли да качите и другите епизоди от анимето?😀

Превел съм 11 от 22-та епизода, ако някой иска да ги ембедне, нека заповяда 🤠

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах