Megalo Box

Премиера:
06/04/2018г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
TMS Entertainment
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Sci-Fi, Sports, Drama, Slice of Life
Продуценти:
TBS, Kodansha, Bandai Namco Arts

Запустяла земя се простира на хоризонта над града на бедността. Мотоциклет се движи безразсъдно, вдигайки облаци от пясък и прах. Мотоциклетистът е главния герой в тази история - той си няма нито име, нито минало.

Всичко, което притежава, е прякорът Джънк Дог (Junk Dog), заедно с техниката за подправяне на MEGALOBOX мачове със своя приятел Нанбу Гансаку (Nanbu Gansaku), която използват, за да свързват двата края. Макар да притежава уменията, той не е толкова недоволен, за да промени начина си на живот - но не и доволен от него. Джей Ди е отегчен, примирен и неудовлетворен. Той води живот на безсилие в сенките под светлините на славата.

Междувременно под яркото слънце стои Юкико Ширато (Yukiko Shirato), дъщеря на Ширато Концерн (Shirato Konzern) - властващо семейство от високата класа. Юкико решава да развие кариерата си, използвайки MEGALOBOX, за организиране на голямото бойно събитие MAGALONIA - турнир, който ще предопредели шампиона на MEGALOBOX. Тя създава свой сценарий - мегалобоксерът Юри (Yuri), който е под неин контрол, ще спечели и стане шампион за по-нататъшното промотиране на части под марката Ширато, което неминуемо ще разшири бизнеса им. Юри е водещ шампион в MEGALOBOX от няколко години насам. Воден от самодисциплината и силната си воля за трениране, той притежава уменията и присъствието на истински шампион, същински пример за виртуозност.

Това е историята на Джей Ди и противника му Юри. Това ще е среща между сянката и светлината. Забързаната история започва, когато пътищата им най-накрая се пресекат.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾