Medaka Box Abnormal

めだかボックス アブノーマル

След победата над Мьоури Унзен (Myouri Unzen) от Медака Куроками (Medaka Kurokami) и ученическия ѝ съвет, мирът отново се завръща в академия „Хакониуа“... или поне за кратко. Скоро Медака, Зенкичи Хитойоши (Zenkichi Hitoyoshi), Коуки Акуне (Kouki Akune) и Могана Кикайджима (Mogana Kikaijima) се въвличат в друга злокобна схема, позната като „Планът на стъкленицата“ и водена от самия директор.

Но първият проблем на съвета е да се справи с цяла нова група от ученици-суперхора, наричащи себе си „Групата Тринадесет“, водени от егоистичния, но силен Одо Мияконоджо (Oudo Miyakonojou). С мистериозния „План на стъкленицата“, тиранията на Одо и повторната поява на стар враг, състоянието на академия „Хакониуа“ е далеч от спокойно, а Медака и другарите ѝ са с пълни ръце, докато нещата стават още по-анормални.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Скандално ее❤️❤️

Последния епизод свъеши малко недовършено според мен, цвета трябва да продължи, ще очаквам 😊 😊 😂 😂 Също препоръчвам за гледане

Последния епизод просто ти идва от нищото 😂 Но пак е готино! Бих препоръчала и мангата, понеже анимето свършва тъкмо преди една от най-добрите арки!

така ли, не знаех , ще погледна и мангата в такъв случай

но да, последната минута си я върнах няколко пъти, и пак ми беше шок😂 😂 😂

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах