Mawaru Penguindrum

輪るピングドラム

За семейство Такакура (Takakura) съдбата е едно непрекъснато въртящо се колело, насочено страстно в тяхна посока и с равни приливи на радост и скръб, преди да се завърти към следващото им желание. С липсващи родители, близнаците Канба (Kanba) и Шома (Shouma) живеят сами с малката си сестричка Химари (Himari), чието лошо здраве не може да се влоши още повече.

В деня, в който Химари получава разрешение временно да напусне болницата, братята ѝ я водят в градския аквариум, за да го отпразнуват. А този аквариум е мястото, където предполагаемата съдба на семейството им поема внезапния си крах. Въпреки това, когато Химари е необяснимо възстановена от пингвинова шапка в магазина за сувенири, ръката на съдбата продължава неумолимо да се движи напред.

Нейното чудодейно възстановяване обаче идва си идва с цена - в тялото ѝ има ново образувание, чието състояние я държи съдбата ѝ натясно и изпраща момчетата да дива гонитба с мистериозния „Пингвински барабан“. По време на търсенето си, те ще трябва да следват нишките на съдбата, водещи от собственото им шокиращо минало, до животите на други като тях, които също искат да се доберат до Пингвинския барабан, всички надявайки се да се върнат към предопределената си съдба.

Трейлър

За да изгледате всички 11 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Ахх и тук има само 11 епизода май ще се предам и ще ги гледам от zoro.to

zashto pishe che ima 24 ep a ima 11😑

Защото са преведени на бг само до 11-ия, затова

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах