Masamune-kun no Revenge R

政宗くんのリベンジR

Английско заглавие:
Masamune-kun's Revenge R
Премиера:
03/07/2023г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Silver Link.
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Shounen, Romance, Harem, Comedy, School
Продуценти:
Lantis, AT-X, KlockWorx, BS Fuji, Tokyo MX, Crunchyroll, Ichijinsha, FuRyu, Lawson Entertainment, Bandai Namco Music Live

Насладете се на втори сезон на „Masamune-kun no Revenge“.

След като бурният културен фестивал е зад гърба му, Масамуне Макабе (Masamune Makabe) продължава да се опитва да осъществи отмъщението си - да накара „жестоката принцеса“ Аки Адагаки (Aki Adagaki) да се влюби дълбоко в него и веднага след това да я изостави. Тъй като класът му заминава на екскурзия в Париж, известен като Града на любовта, Масамуне получава идеалната възможност да си отмъсти за разбитото си сърце от детството.

Преди да успее да я впечатли, двамата се запознават с Мюриел Бесон (Muriel Besson) - отаку от френска гимназия, която се стреми да създаде серия романтични комедии. Мюриел вярва, че Масамуне е идеалният модел за главен герой, и го моли за помощ. Момчето неохотно се съгласява, като води със себе си Аки, за да почерпи вдъхновение за характера на любовния интерес. Но за целта двамата трябва да покажат на Бесон каква е японската любов.

За да се усложнят нещата, Канетсугу Гасоу (Kanetsugu Gasou) се маскира като приятеля от детството на Аки, Масамуне, за да я измами и използва. С многобройни обърквания и любовни съперници отмъщението на главният ни герой се оказва в доста трудна позиция.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾