Marmalade Boy

ママレード・ボーイ

Премиера:
13/03/1994г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
76
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Toei Animation
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Romance, Drama, Shoujo, Comedy
Продуценти:
Asahi Broadcasting

Гимназистката Мики Коишикава (Miki Koishikawa) води съвсем обикновен живот, който обаче е на път да се преобърне и тя може да не успее да се справи с всичко, което ѝ предстои.

След една много „забавна“ почивка на Хаваите, родителите ѝ решават да се разведат. Сякаш това не е достатъчен шок за бедното момиче, тя открива, че скоро те ще се оженят повторно и ще си разменят партньорите с друга двойка, с която са се запознали по време на почивката. За да приобщят Мики към този шокиращ развой на събитията, те я молят да даде шанс на новата двойка и организират вечеря с всички. Момичето може и да се е подготвила емоционално за новите си родители, но това, което не е очаквала, е техният красив син Мацура Юу (Matsuura Yuu).

Мики веднага се влюбва в него. Това, което започва като прекрасно приятелство между тях, скоро прераства в романтични чувства, които и двамата трудно контролират. Но във връзката им предстоят още проблеми, тъй като и двамата си имат свои почитатели, които всячески се опитват да ги разделят.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾