Maoyuu Maou Yuusha

まおゆう魔王勇者

Минават 15 години от началото на войната между хората и демоните. Неудовлетворен от бавното настъпление в Демонското царство, най-големият герой на хората изоставя спътниците си, за да се придвижи бързо до замъка на Демонската кралица. При своето пристигане в кралската обител, той прави изумително откритие - не само, че кралицата на демоните е жена с несравнима красота, но съща така иска неговата помощ. Объркан от неочаквания ход на събитията, младият герой отказва да се съюзи с врага си, твърдейки, че войната, която демоните водят разкъсва Южните нации.

Кралицата обаче е на друго мнение, твърдейки, че войната не само че обединява човечеството, но и носи богатство и просперитет като дори предоставя доказателство за твърденията си. Нещо повече, тя му обяснява, че ако войната някога приключи, доставките изпратени от Централните нации ще спрат, оставяйки стотици хиляди да гладуват. За щастие тя предлага на Героя начин да сложи край на войната, носейки надежда не само за южните нации, но за целия свят. За да изпълни намерението си обаче, тя ще се нуждае от неговата помощ.

Най-накрая убеден, той се съгласява да се присъедини към вече бившия си враг. Обещавайки да останат заедно в болест и здраве, те тръгват към човешкия свят, за да изпълнят даденото ѝ обещание.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾