Maou Gakuin no Futekigousha: Shijou Saikyou no Maou no Shiso, Tensei shite Shison-tachi no Gakkou e Kayou 2nd Season

魔王学院の不適合者 ~史上最強の魔王の始祖、転生して子孫たちの学校へ通う~ 第2期

Английско заглавие:
The Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants Season 2
Премиера:
08/01/2023г.
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
SILVER LINK.
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, School
Продуценти:
Aniplex, Movic, AT-X, Tokyo MX, Q-Tec, Docomo Anime Store, Medicos Entertainment, BS11, Yomiuri TV Enterprise, Contents Seed, Kadokawa, ADK Marketing Solutions

Насладете се на втори сезон на „Maou Gakuin no Futekigousha: Shijou Saikyou no Maou no Shiso, Tensei shite Shison-tachi no Gakkou e Kayou“.

Когато мирът се завръща в царството на демоните, Анос Волдигоад (Anos Voldigoad) не желае нищо друго, освен да загърби репутацията си на Крал на демоните на Тиранията и да се върне към ролята си на неудачник в престижната Академия на Краля на демоните. За съжаление всяко спокойствие е краткотрайно - зловещи демони, крале и божества замислят в сенките неговата смърт.

Разпространяват се слухове за „Детето на Бога“ - същество, чиято сила може да съперничи на тази на Анос. За да разкрие истината и да елиминира потенциалната заплаха, главният ни герой трябва да се отправи на пътешествие дълбоко в страната на духовното. Светът на духовете обаче е забулен в мистерия и в него може да се влезе само след преминаване на поредица от трудни изпитания.

С ненадмината сила и увереност Анос се изправя пред необходимостта да победи различни страховити врагове с грандиозни титли. Но на него - с помощта на верните му съюзници - едва ли ще му се наложи да се изпоти като истински Крал на демоните на тиранията.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾