Manyuu Hikenchou

魔乳秘剣帖

Премиера:
11/07/2011г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R+ (Умерена голота)
Студио:
Hoods Entertainment
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Seinen, Samurai, Comedy, Ecchi
Продуценти:
TV Tokyo, Lantis, Enterbrain, Memory-Tech, Happinet Pictures

Едо (Edo) периодът на Япония дава началото на клан от воини с много специализирано магическо умение. Кланът, познат още като Manyuu, може да намаля размерите на женските гърди. Това може и да не изглежда като способност, с която може да се упражнява власт, но в Manyuu Hikenchou големите гърди означават статус, богатство, слава и влияние.

Надига се сериозна загриженост в клана заради действията на своя избран наследник, Чифуса (Chifusa). Отвратена от обсебеното от гърди общество, което Manyuu е създало и увековечило, Чифуса не само изоставя клана, но и открадва свещен свитък, който разяснява техниките им за уголемяване и смаляване на гърди.

За щастие тя не е напълно сама. Войнът Каеде (Kaede) е съпричастна към каузата ѝ - съчуствие, което може да я изложи на доста голяма опасност. Сега, издирвана от клана, който я е отгледал, Чифуса трябва да защити както нейния, така и живота на Каеде, докато се опитва да поправи щетите, които братята ѝ са причинили на тази земя. По пътя си, тя ще открие, че притежава власт, далеч надхвърляща обхвата на нейното обучение, която би могла да помогне за оформянето и промяната на земята, към която се стреми да донесе равенство.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾