Makura no Danshi

枕男子(まくらのだんし)

Makura no Danshi ще предостави на зрителите комфортно усещане, посредством нашепнати сладки приспивни песни. Всеки кратък епизод включва различно момче, което ще слуша слуша публиката и ще ги държи когато имат нужда от него.

За всеки различен вкус има по едно момче - Мери (Merry) е нежно момче с кафяви коси; Соске Танака (Sousuke Tanaka) е зрял работещ мъж; Канаде Ханамине (Kanade Hanamine) е гимназист, който се прави на твърд, но се страхува от паяци; Ейджи Кижинами (Eiji Kijinami) трудно приема загубите и макар и да прилича на пънкар, има нежно сърце; Юи Маики (Yuu Maiki) е първокурсник с илюзии за величие; Харуто Енокава (Haruto Enokawa) е енергичен 5-годишен, който отказва да спи без приказка за лека нощ; Нао Сасаяма (Nao Sasayama) е модерен колежанин, който е пристрастен към смартфона си; Ширусу Мочизуки (Shirusu Mochizuki) е библиотекар, който обожава книгите и техните обожатели; Йонага (Yonaga) и Яйой Чигири (Yayoi Chigiri) са братя, които изучават цветната композиция; и хумористичния старец Ючиро Ида (Yuuichirou Iida), който управлява оден дюкянче.

Въпреки, че зрителите могат да бъдат изнервени от различните проблеми в живота, тези момчета ще говорят тихо за себе си и ще са готови да изслушат вашите проблеми. Всеки един от тях има топло сърце и ще ви накара да се почувствате специални и обичани.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾