Makura no Danshi

枕男子(まくらのだんし)

Английско заглавие:
Pillow Boys
Премиера:
14/07/2015г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
4 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
feel.
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Music, Romance, Shoujo, Slice of Life
Продуценти:
Earth Star Entertainment, Assez Finaud Fabric

Makura no Danshi ще предостави на зрителите комфортно усещане, посредством нашепнати сладки приспивни песни. Всеки кратък епизод включва различно момче, което ще слуша слуша публиката и ще ги държи когато имат нужда от него.

За всеки различен вкус има по едно момче - Мери (Merry) е нежно момче с кафяви коси; Соске Танака (Sousuke Tanaka) е зрял работещ мъж; Канаде Ханамине (Kanade Hanamine) е гимназист, който се прави на твърд, но се страхува от паяци; Ейджи Кижинами (Eiji Kijinami) трудно приема загубите и макар и да прилича на пънкар, има нежно сърце; Юи Маики (Yuu Maiki) е първокурсник с илюзии за величие; Харуто Енокава (Haruto Enokawa) е енергичен 5-годишен, който отказва да спи без приказка за лека нощ; Нао Сасаяма (Nao Sasayama) е модерен колежанин, който е пристрастен към смартфона си; Ширусу Мочизуки (Shirusu Mochizuki) е библиотекар, който обожава книгите и техните обожатели; Йонага (Yonaga) и Яйой Чигири (Yayoi Chigiri) са братя, които изучават цветната композиция; и хумористичния старец Ючиро Ида (Yuuichirou Iida), който управлява оден дюкянче.

Въпреки, че зрителите могат да бъдат изнервени от различните проблеми в живота, тези момчета ще говорят тихо за себе си и ще са готови да изслушат вашите проблеми. Всеки един от тях има топло сърце и ще ви накара да се почувствате специални и обичани.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾